Fodelsedagspresent.com

Presenttips på födelsedagspresenter.

Present till mamma

När morsdag närmar sig eller om din mamma snart fyller år är det såklart viktigt att du köper minst en riktigt fin present till henne. För du har väl inte glömt bort att hon faktiskt har burit runt på dig i nio månader och (förhoppningsvis) alltid funnits där för dig när du har behövt henne? Din mamma förtjänar därför lite extra omtanke och en extra fin present på morsdag eller när hon fyller år. Surfa in på Presenterna för att se fler presenttips till mamma.

Personliga presenter till mamma

Det är inte så dumt att ge bort en riktigt fin personlig present om du står din mamma nära. Ge bort ett halsband med din och dina syskons månadsstenar, en fin mugg med bilder på hennes barn eller barnbarn på, en liten fin scrapbook med gamla foton och minnesanteckningar i eller varför inte en väggalmanacka som pryds av dina egna bilder, kanske på barnbarnen eller minnesbilder?

Hälsa- och skönhetsupplevelser

Inte alla mammor, men de flesta mammor, brukar gilla att bli lite ompysslade eller få chans att koppla av riktigt ordentligt, något som behövs för både kropp och själ någon gång ibland. Därför kan du alltid ge bort en SPA-behandling för två som hon kan ta med sin väninna eller dotter (du?) på, eller kanske en hel- eller halvkroppsmassage, en skönhetsbehandling eller fiskpedikyr.

Om du inte tror att någon av dessa upplevelser passar för din mamma kan du alltid ge bort en middagskryssning eller någon annan härlig mat- och dryckupplevelse. Det är något som brukar uppskattas av de flesta.

Glöm inte blommorna!

När du väl har hittat en eller flera riktigt fina presenter till din mamma får du för allt i världen inte glömma att köpa en riktigt vacker bukett med blommor och kanske en ask med högklassig choklad. Och du, glöm inte att skicka med ett riktigt fint födelsedagskort också.