Fodelsedagspresent.com

Presenttips på födelsedagspresenter.

Present till Pappa

Vad du ska ge bort till din pappa i födelsedagspresent beror naturligtvis på vad din pappa gillar och på storleken på din plånbok. Men även om du vet vad din pappa gillar och har en tjock plånbok kanske det i alla fall inte är så lätt att veta vad du ska köpa, därför ska du nu får några fina presenttips som kan passa din pappa här på fodelsedagspresent.com. Ännu fler presenttips till pappa hittar du här på Presenterna!

Till kontorspappan

Om du har en hårt arbetande pappa som tillbringar många timmar på kontoret kan du alltid ge honom en smart kaffekopp som kan kopplas till datorn via USB som håller kaffet varmt. Om din pappa brukar ta med sig godsaker, mellanmål och matlåda till jobbet och inte vill riskera att någon nallar det han förvarar i kylskåpet kommer han med all säkerhet uppskatta en Fridge Locker som håller alla obehöriga fingrar borta. Den lilla korgen/buren är mycket praktisk och går att låsa. Du hittar både USB-koppvärmaren och Fridge Locker hos till exempel Coolstuff.

Upplevelsepresenter till pappa

Om din pappa fyller jämnt kanske du vill ge honom något lite extra och då kan en upplevelse vara den perfekta presenten. Du kan till exempel ge honom ett Golfpaket på Ekerum (Öland) för två som förmodligen kommer att göra honom överlycklig. Paketet innehåller Green Fee, en övernattning, 3-rättersmiddag med vinpaket och frukost. Om din mamma inte skulle vilja följa med för att hon saknar golfintresse kan han ju alltid ta med sig en kompis istället.

Det finns även andra upplevelser som du kan ge pappa i födelsedagspresent som inte är riktigt lika dyra, till exempel ge honom chansen att få köra en riktigt häftig sportbil, en Ferrari eller en Lamborghini närmare bestämt. Om pappa har kört sin gamla Volvo dagligen i över 10 år kommer han säkert tycka att känslan av att färdas i en bil som går från 0-100 km/h på 3,7 sekunder är helt fantastisk! Det kommer garanterat att bli ett minne för livet. Om du är vill ge bort en golfweekend eller en sportbilstur till din pappa kan du besöka upplevelse.com.