Fodelsedagspresent.com

Presenttips på födelsedagspresenter.

Present till tonåring

Om du har barn eller syskonbarn i tonåren känner du säkert till hur svårt det kan vara att hitta en födelsedagspresent som är vänlig mot plånboken. Surfplattor, datorer, Tv-spel och dyra märkeskläder är inte direkt några billiga grejer. Visst kan du alltid ge bort ett födelsedagskort med några sedlar så att födelsedagsbarnet kan skramla ihop det han eller hon vill ha, men det är ju ganska tråkigt. Då är det bra mycket roligare att ge bort en upplevelsepresent istället, det tycker i alla fall vi på fodelsedagspresent.com.

Upplevelsepresent till tonårstjejen

Många tonårstjejer är modemedvetna och skönhetsintresserade och vad kan då passa bättre än möjligheten att få vara modell för en dag? Att få bli sminkad och bli uppklädd av riktiga skönhetsexperter och sedan bli fotograferad av en proffsfotograf är en upplevelse tonårstjejen sent kommer att glömma.

För den mer blygsamma tonårstjejen som gillar skönhet och kroppsvård finns det fiskpedikyr som gör hennes fötter mjuka och fina. Dessutom är det en lite annorlunda och rolig upplevelse som kittlar hennes fötter. Om du vill ta steget längre kan du kanske ge henne en helkroppsmassage som utförs av hundratals små fiskar.

Upplevelsepresent till tonårskillen

En perfekt present till den sportige tonårskillen är en timmes squash för två. Han kanske kan ta med sig en polare eller sin flickvän till upplevelsen, eller så kan du utse dig själv till hans squashpartner så får ni även möjlighet att umgås och göra något roligt tillsammans, för en gångs skull.

Många killar i tonåren gillar fart och action, så varför inte ge honom möjligheten att följa med en erfaren förare som kör Formel 1? De 650 hästkrafterna och den extremt höga hastigheten kommer garanterat att ge honom hans livs största adrenalinkick.

Om du vill överraska den blivande 16-åringen på hans eller hennes födelsedag finns det inget bättre än att ge bort körlektioner i present. Alla 16-åringar ser fram emot att få börja köra bil, det är ett som är säkert. Du kan ge bort enstaka körlektioner eller ett helt startpaket om din plånbok tillåter det.