Fodelsedagspresent.com

Presenttips på födelsedagspresenter.

Skicka present

Om du ska köpa en födelsedagpresent och vill skicka presenten direkt till födelsedagsbarnet ska du handla den på nätet. Det är det absolut billigaste och smidigaste sättet att skicka presenter. Om du köper en födelsedagspresent i en vanlig butik och vill skicka presenten måste du gå till ett postombud och betala för ett dyrt frankerat kuvert eller en kartong. Om födelsedagspresenten väger mycket eller är skrymmande kan det kosta långt över hundra kronor, i värsta fall nästan lika mycket som själva presenten.

Billigt och bekvämt att skicka presenter via nätet

Om du väljer att handla dina födelsedagspresenter på nätet kan du skicka den direkt till födelsedagsbarnet. Fraktavgiften brukar ligga runt 49 kr och då spelar det ingen roll hur många, hur stora eller hur skrymmande presenter du skickar. Du kan alltså spara hundratals kronor på att skicka presenter över nätet om du skickar många eller riktigt stora presenter. Dessutom är födelsedagspresenterna på nätet billigare än i butiken även efter att fraktavgiften är betald, vilket i praktiken innebär att du betalar mindre för en present som du skickar över nätet än vad du hade fått betala bara för presenten om du hade köpt den i en butik.

Inte nog med att det är billigt att skicka presenter via nätet, det är bekvämt också. Många e-butiker kan slå in presenten åt dig och du slipper bege dig till ett postombud och ägna en massa tid åt paketera födelsedagspresenten väl så att den inte riskerar att gå sönder under frakten.

Enkelt att skicka presenter på nätet

När du har hittat en perfekt födelsedagspresent på nätet lägger du den i varukorgen och går till kassan. I kassan fyller du i dina personuppgifter, din e-postadress, ditt mobilnummer och den adress du vill att födelsedagspresenten skickas till. I kassan väljer du även om presenten ska slås in eller inte och ibland kan man välja att skicka med ett kort. När det är gjort betalar du med ditt bankkort, på faktura, med delbetalning eller med direktbetalning så skickas din beställning iväg. Och redan inom 1 – 3 dagar kommer det lyckliga födelsedagsbarnet ha fått årets bästa födelsedagspresent.

Om du också vill handla och skicka födelsedagspresenter på nätet ska du kika in på någon av de presentbutiker som du hittar här på fodelsedagspresent.com.